Friday, 13 April 2012

Kau Teman Setia Kau Sahabat Sejati ~ = )


Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,,Jam menunjukkan pkul 12.30 pg n ambe still blom nk tido agi sbb bru je lpas bgun tido ,,,pnat giler arinih smpai tertido dpn tv ,,,alang-2 umer nih bru je bngun tido terniat pulak dihati ini tuk mnconteng sdikit sbnyk blog ambe nih ,,,tuk pngethuan smua ni first post ambe ,,,sbnrnya ambe nih jrang tuk luangkan masa tuk blog nih sbb tuh post aq xsbrapa bnyk ,,,= )

Okey,,,pd mlm nih umer nk cter psal seorg kwan umer nih ,,mgkin dlm rmai2 kwan dia nih merpakan kwan terbaek yg umer ade stkt nih kot ,,mgkin kwan terbaek didunia n akhirat ,,,hee =P

Tuk pngethuan sume nme bdak tuh ialah ________________t00ooo000tt  !! hee ,,xprlu kot umer mention nme dye ,,,BAHAYE kalo mention nme dye sbb umer xnak spekulasi umer ngn bdk uh smkin kecoh dprkatakan yg kini suda hngat di bncangkan ,,,,.hahaha...sbb to kalo jumpe kt skola wat2 xtaw je mcm xpnah knl antra 1 same laen tp kt luar drp skola sbliknya brlaku ,,,heee  ,,,

Umer nk smbung blik citer sal si dye nih,,,Kau Teman Setia Kau Sahabat Sejati ?? tjok pom cam suh spekulasi smkin hngat je ,,,,hahaha,,,kalo la kwan-2 ambe hop bnyk mlut tw ey ,,,xlena r tido jwpnya ,,,haha

Sbnarnya ,,umer kwn rpat ngn dye xsmpai ag sthun kot ,,sblom ni daa knl tp xla serpat cam skunk,,,spnjang kwan ngn si dye ni daa mcm2 si dye nih tlong umer dlm smua hal ,,,xtrkira brpa byk daa si dye tlong ! 

Dalam sramai-rmai kwan yg umer ad x ade seorg pom bleyh wt air mate umer ngalir bile seseorg to cite sal msalah mreka !! tp si dye nie daa brjaya pcahkn rekod to (bgga la to ) hee,,,umer pom xtw sbb pe ttbe je rse sebak di haty bile si dye nih cite msalah dye kt umer T_T n xbleyh than air mate uh tuk ngalir ,,tp itulah realiti khidupan ~~ :( ,,umer xleyh cite pnjang sal topik air mate nih sbbnya to privacy kiteorg je ,,,hee

Selain itu (eh ,cm krngan plop dhh ) hahaha !! spnjang kwan ngn si dye nih ,,,mcm-2 nme pgglan bru yg dprknlkan oleh si dye tuk umer ,,,hahaha ,,,xtrkira btpa bnyknya nma pgglan yg dprknl kan (nwok ngoh ) hahaha !! shggakan nme pgglan to mcm kite nih psngan  c *&^% e  je sdgkan kite nih hnya lah kwan :) ,,tp aq xksah pom kalo nme pgglan to cam psngan c *&^% e  ,,asalkn xad mksud bruk pd nme uh ,,,

heeee !! si dye ni mmpunyai keunikan trsndiri krn wlupm xsmpai sthun pm ag kteorg kwan tp hmpir 90% saham(rahsia) dlm diri umer si dye yg pegang !! wow !! igt cket ke 90% to ?? bile2 mase je si dye nih bleyh jtohkan umer ,,,hahaha,,,sbb to umer sllu je wt hbungn diplomatik tuk jga saham umer to ,,heee ,,kwan-2 umer yg laen yg kwan sjak skola rndah ag xtaw pom sal umer,,,smua sfat priadi umer yg kwan-2 laen xtaw tp si dye nih TAW !! hbat btol r pompuan nih !!! bkn sng seseorg tuh tuk mngethui rhsia-2 umer nih ,,tp si dye nih berjaya lakukan ,,,,respect r = P....hahaha ,,tp bdak nih kuat giler tido !! trutmanya pd wktu ptg !!aish !!

tp wlupm si dye nih daa bsar pnjang !!! prngai !!! fuhhh ,,,karton je kije ,,bile nk brubah nih *** ?? hahaha ,,fanatik btol kt karton !! sume citer karton yg si dye nih tgk sume cite kgemaran MUAZ !!! hahahaha ,,arap umo je beza tp prngai sme je cam muaz ,,,,heeee,,,
shggakan pd saat ini umer amat brsyukur ke hadrat Ilahi krna mngurniakan kwan sbgini rupa yg tiada tolak bndingnya ,,,terdetik jgak dihaty umer nih prasaan bgga sbb dpt kwn ngn owg pntg kt skul nih ,,,hahaha ,,sume event kt skola cg hire je si dye nih tuk jd pserta !! mklumlah ,,,best STUDENT !!! hahaha ,,,agk-2 spe la lps ni ek tuk jd pggnti si dye nih lam event kt skul ,,,,,tp kcian kt si dye nih sbnrnya sbb  trllu cbok ngn event kt skola shggakan bnyk tggal blajo lam klas ,,,arap-2 dye study kt umah lar ( ye ke ? )   ,,,,= P ,,,hahaa 

Sbnrnya ....kiteorg nih jgak ad byk prsmaan !!! dr aspek pmknan dan laen-2 ,,,,xsgka-2 ape yg umer suke si dye nih pom suke jgak !! aishh!! PENIRU !! hahaha ( gura jer = P )
tuk pngethuan sume,,,,sbnrnya umer suke ngt wt bdok uh mrah-2 !! hahaha,,,tp klu si dye nih mrh pom haty si dye nih cpt cooldown blik !!hahaha,,,tp buat mse skunk umer kna pkir 10x tuk buat si dye mrh sbb tkot SEJARAH hitam berulang !!! hahaha,,,serik dhhh !!!! nk tw knpe dpggl SEJARAH hitam ?? heeee,,,korunk xyah  sibuk nk taw,,,,biarlah rhsia kite brdua je kan >?!! hahaha....

Pd mse yg sme si dye nih byk bg nchat kt umer shggakan umer dpt jd yg baek drp sblom nih ,,,byk bnda yg umer blajo spnjang prknalan dgn si dye nih ,,,n umer jgak brsyukur krna shgga ke saat ini prshabatn kte org trus kkal !! heeee ,,:)
Kesimpulannya ,,,si dye nih atau nme pgglan pd satu ktika dlu ***
 mrupakan kwan terbaek yg umer ad buat mse skunk nih,,,ssh nk cari kwn cm si dye nih !! umer dkire untong daa nih ,,,heee ,,,

Oooopss !! jam mnnjukkan pkol 2.15 pgi !! asyik ngt naip sal si dye nih smpai da larut mlm !! kpd si dye yg tgh lena tido uh xtaw ag yg umer cite sal yerr,,,,,hahaha,,,mgkin dye bgn pgi nnty trsnyum lebar di pipi ,,,hhaahaha,,,sbnrnya ad byk ag cite sal si dye nih tp msa tdk mgizinkan ,,,agpum umer daaa lteyhh nihh,,,,heee ,,,okeyhh skunk msenya tuk umer undur diri keyh !! nk join si dye tido lue ,,,k r ,,bye ,,,nyte !!

S.A.Y.A.N.G  MU KAWAN !!